Hvordan er den vandtætte samledåse vandtæt?

2021-06-10

Først og fremmest skal denne form for samledåse have en vandtæt effekt, og dens fremstillingsmateriale skal have en vandtæt effekt. På nuværende tidspunkt er den vandtætte effekt af vores almindelige materialer hovedsagelig plast, gummi, metal og andre materialer. For samledåsen er metal naturligvis urealistisk. Det vigtigste er, at metal er en leder. Brug af det som materiale til samledåsen kan let føre til lækageulykker. Gummiet er modtageligt for ældning og ikke let at danne, så der er kun et funktionelt krav tilVandtæt plastkabinet af plast.

Ud over materialevalget er der et andet punkt i dets designstruktur. Strukturen er en nøglefaktor, der begrænser dens vandtætte effekt. Et rimeligt konstruktionsdesign kan effektivt undgå regnvand forårsaget af forskellige vindretninger. Der er også en effektiv vandtæt indstilling med en silikone tætningsring, som kan øge den vandtætte ydeevne med 5 gange.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy